Aquest divendres s’ha publicat el primer número del nou fulletó d’informació esportiva de Ripoll: ‘Viu l’Esport al Bressol de Catalunya’. A través d’aquesta publicació, elaborada des del servei de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament, es vol posar en valor tota l’activitat esportiva i el dinamisme que aquesta aporta a la vila.

Tindrà una periodicitat mensual i incorporarà les següents seccions: Notícies destacades relacionades amb l’esport a Ripoll, agenda esportiva i entrevistes o reportatges sobre les entitats i esportistes. Per exemple, en aquest primer número es destaca el pas de la Volta a Catalunya centenària per Ripoll; diverses notícies recents com l’aprovació del MIEM, la Caminada pels Valents o els casals de Setmana Santa; es repassa el calendari d’activitats previstes pel 2021; així com l’agenda d’aquest mes; i s’entrevista al president del Club Tennis Taula Ripoll.

El fulletó es podrà trobar en format físic a l’Ajuntament, els diferents equipaments municipals com la piscina, a establiments com ara els forns i en altres comerços. Per aquesta primera edició, s’ha previst una tirada de 300 exemplars.