Jordi Munell i Garcia:
Ripoll és una vila que té molt a oferir!

En nom de l’Ajuntament del Ripoll us dono la més cordial benvinguda a la nostra plana web, que desitjo que esdevingui definitivament  una eina de divulgació del nostre municipi arreu i una eina d’interacció amb els vilatans àgil i útil.

Volem apostar decididament per les noves tecnologies de la informació i la comunicació a través de l’espai virtual que ofereix internet i que ha revolucionat les nostres vides aportant-nos possibilitats d’oci, de formació, de comerç i de comunicació.

Ripoll és una vila que té molt a oferir, reuneix moltes característiques que la fan atractiva des de molts punts de vista, hi podem trobar història, paisatges i oportunitat de lleure; també serveis, comerç, i hostaleria. També una variada oferta que la fan interessant per a la implantació de noves activitats i per viure-hi bé.

Ripoll té una situació geogràfica estratègica per apropar-nos a les comarques veïnes, i el nou desdoblament de la C-17 ha millorat substancialment la possibilitat d’accés i desplaçament en direcció a Osona, el Vallès i l’àrea metropolitana de Barcelona obrint noves portes a les expectatives econòmiques.

A través d’aquest web podreu aproximar-vos a la vila per conèixer les seves característiques o per consultar les notícies més destacades. Al mateix temps volem que aquest espai sigui una porta oberta a l’administració, ja que també vol facilitar els tràmits, oferir informació sobre els equipaments o conèixer de manera immediata qüestions relatives a les ofertes públiques de treball o a les contractacions públiques de serveis. Capacitat de gestió virtual i interacció que s’anirà ampliant amb les noves certificacions i identificacions digitals sempre pensant en facilitar i agilitzar la interacció entre els vilatans i l’ajuntament.
Us convido a fer ús d’aquest espai, estic convençut que apropar-nos  a les noves tecnologies ens enforteix com a poble, ens fa més competitius com a societat i alhora més responsables com a ciutadans,

Jordi Munell i Garcia
Jordi Munell i GarciaAlcalde de Ripoll