Emprenedor: tenim aparadors en cessió disponibles!

Emprenedor/comerciant, si estàs interessat en donar a conèixer els teus productes/serveis disposem d’aparadors comercials al Barri Vell totalment gratuïts! (tan sols hauràs de pagar les despeses del consum d’electricitat)

La campanya: “Un local: un negoci” és un projecte municipal amb la finalitat de millorar l’atractivitat i la dinamització comercial del centre, contribuint així, a la reactivació econòmica del municipi.

El projecte consisteix en fer servir els aparadors de locals sense activitat per a donar a conèixer espais disponibles i l’activitat dels comerciants que el seu negoci estigui allunyat del centre de la vila.

Aquesta campanya va néixer l’any 2016   amb l’objectiu de dinamitzar el Barri Vell de Ripoll a través de la recuperació dels locals buits com a «aparadors». Vinculat directament al programa Llei de Barris, aquesta iniciativa  municipal té per finalitat millorar l’atracció i la dinamització comercial del centre històric, tot contribuint així a la reactivació econòmica.

EMPRENEDOR/COMERCIANT

Consisteix en, per una banda fer servir els aparadors de locals sense activitat per a donar a conèixer espais disponibles; i per l’altra que comerços, emprenedors, serveis, autònoms, etc., puguin disposar d’aparadors al centre de la vila per promocionar la seva activitat comercial a canvi de mantenir net i en condicions el local, i fer-se càrrec del rebut de la llum. A canvi obtenen un espai addicional al del seu local si ja en disposen i un espai a on promocionar la seva idea, servei o negoci sinó disposen d’un espai físic visual; en els dos casos amplien la seva zona d’afluència. A més aquelles persones que es decideixen per obrir un negoci en un d’aquests locals obtenen un cost de lloguer molt competitiu i la possibilitat d’adherir-se a subvencions.

PROPIETARI

Els propietaris cedeixen el local a l’Ajuntament, amb el compromís que, tan bon punt el lloguin o el venguin, es deixa lliure. A més se’ls bonifica la taxa anual d’escombraries i no s’han de fer càrrec del cost de l’electricitat. Amb aquesta estratègia els propietaris d’aquests locals buits revitalitzen els espais que tenen immobilitats, els hi donen vida, en milloren la imatge i així augmenten les possibilitats que entri al mercat del lloguer o de compra.

Als locals que participen d’aquesta campanya hi ha un missatge clar, en el sentit que el local és per llogar o és per vendre. L’Ajuntament, a través de l’àrea de promoció econòmica realitza la tasca de facilitador, amb la signatura de convenis amb els propietaris i amb els comerciants, on s’estableixen les condicions de cessió i d’utilització de l’espai.

Aquesta actuació posa en valor els locals tancats del Barri Vell, fa més agradable l’entorn del centre per la gent que hi passeja, permet donar visibilitat i potenciar el negoci d’emprenedors, autònoms, serveis, etc., amb la voluntat de generar sinergies positives per regenerar, impulsar i dinamitzar econòmicament i socialment el barri.

En el marc d’aquest projecte s’han redactat dos convenis:

Entre l’Ajuntament i els propietaris dels locals
Entre l’Ajuntament i els comerciants interessats

Aparadors disponibles

Referència: Aparador_AjRi017
Lloc: Plaça Tomàs Raguer 12, baixos

Referència: Aparador AjRi020
Lloc: Ctra. Barcelona 11

Referència: AjRi023
Lloc: C/ Sant Pere, 15

Ref. catastral: 3125802DG3732N0001HP

Referència: Aparador AjRi_v007
Lloc: Pl. Nova, 10
Ref. catastral: 3124208DG3732S0001KK

Estic interessat/da en un local!

Si estàs interessat amb qualsevol dels locals aquí anunciats, envia’ns aquest formulari amb les teves dades i la refèrencia del local i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible. Moltes gràcies!

  Autoritzo que l’Ajuntament es posi en contacte amb mi telefònicament o per correu electrònic a través de les dades facilitades per poder ampliar la informació que facilito en aquest formulari.
  L’Ajuntament de Ripoll és la responsable del tractament de les dades personals proporcionades en el formulari i li informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb allò disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa es facilita la informació següent del tractament:
  Finalitat: demanar informació dels locals aquí anunciats.
  Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/ada
  Terminis de conservació: es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament; quan ja no sigui necessari se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per tal de garantir la destrucció total de les mateixes
  Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, llevat d’obligació legal
  Drets: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, limitació i supressió de les dades enviant un correu a ripoll@ajripoll.cat com també el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control (agpd.es).

  Ets propietari d’un local buit amb aparador al Barri Vell de Ripoll i el vols incriure a la campanya?
  Inscriu-lo ara a  “UN LOCAL, UN NEGOCI”