Paratges increïbles amb unes vistes panoràmiques inoblidables!

Envoltats de muntanyes i a quatre passes del nucli urbà, els amants de la natura i la tranquil·litat trobaran rutes senyalitzades i petits racons naturals, molt assequibles per a totes les edats; descobriran paratges increïbles amb unes vistes panoràmiques inoblidables.

Si ens aturem un moment, en silenci, podrem escoltar el cant dels ocells, veure un esquirol o sentir les esquelles de les vaques que pasturen i amb una mica de sort podrem petar la xerrada amb algun pastor.

Quan arriba la primavera, els prats s’omplen de colors amb flors i herbes medicinals que contrasten amb la verdor dels arbres que els envolten. A la tardor, les muntanyes es vesteixen amb diferents tonalitats poc abans de que els arbres quedin despullats. Si plou suficient, podrem recollir bolets i durant tot l’any respirar els aromes que desprèn la terra, els arbres i la vegetació en general. L’aigua sempre és present, amb torrents, fonts, i rius que en alguns trams formen petites gorgues i salts d’aigua on quan fa calor s’agraeix una capbusada.