Una de les últimes accions del Consistori Infantil 2020-21 va ser enviar 1.260 € a La Casa dels Xuklis. Aquesta iniciativa de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) tracta d’un allotjament temporal que acull infants i adolescents amb càncer i a les seves famílies, mentre duren els tractaments. És un suport psicològic i d’ajuda molt important per a qui està passant aquest procés de la malaltia.

Els membres del Consistori van aconseguir recaptar aquests diners gràcies a la venda d’unes bosses solidàries que van anar oferint en diferents moments i que fins i tot es van exhaurir i se’n van haver de demanar més, a causa de l’alta demanda. Abans que s’acabés el seu mandat, van poder fer recompte de les donacions recaptades. Ara, el Consistori Infantil s’ha renovat, amb noves regidores i regidor que ja tenen reptes sobre la taula.

Des d’AFANOC s’ha enviat una carta d’agraïment al Consistori Infantil, assegurant que “aquest gest ens anima a continuar la nostra tasca” i explicant que la donació anirà destinada “a mantenir la qualitat i els serveis que l’entitat ofereix a totes les famílies amb un infant o adolescent afectat amb la malaltia del càncer, serveis que s’ofereixen de manera gratuïta des dels hospitals, la Casa dels Xuklis i les delegacions de Lleida i Tarragona”.

Podeu llegir la carta completa, aquí: https://ripoll.cat/wp-content/uploads/2021/10/AGRAIMENT-AJUNTAMENT-RIPOLL-Carta-de-la-casa-dels-Xuclis.pdf

Els membres de l’anterior Consistori Infantil venent les bosses solidàries