Pròximament, l’Ajuntament de Ripoll obrirà la convocatòria per a l’adjudicació d’un pis rehabilitat al carrer de les Vinyes. Per optar-hi, un requisit indispensable és inscriure’s a l’Oficina Municipal d’Habitatge. Ho podeu fer venint a l’Ajuntament presencialment. És recomanable demanar cita prèvia perquè us puguin atendre d’una millor manera. Per demanar cita o més informació, podeu trucar al 972 71 41 42 o bé enviar un correu a habitatge@ajripoll.cat. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Un cop inscrits a l’Oficina, podreu sol·licitar l’adjudicació d’aquest pis entre el 27  i el 30 de juny del 2024. A la mateixa Oficina, us donaran els detalls per poder presentar-vos-hi. També podeu descarregar aquí la DOCUMENTACIÓ INFORMATIVA.

La capacitat màxima del pis és de 2 persones i el preu del lloguer serà de 300 € + despeses de comunitat i escombraries. Per adjudicar-lo, es tindran en compte diferents criteris que podeu consultar a les BASES.

L’habitatge, cedit per a polítiques socials i rehabilitat, està subjecte a l’ordenança reguladora de l’acció concertada per a la rehabilitació d’habitatges al barri vell per destinar-los a habitatges de lloguer social, publicada al BOP Girona número 51 de data 15 de març de 2022.