El pròxim dissabte 17 de setembre Ripoll acull per segon any consecutiu el Ral·li de la Llana – Trofeu Autosi, que arriba a la seva 23a edició. Es tracta d’una prova amb més de 50 anys d’història, inscrita en el calendari de la Real Federación Española de Automovilismo i amb una gran importància dins el calendari d’aquesta modalitat esportiva, que apropa a un munt de participants i famílies a la vila. El ral·li és puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, la Copa Michelín i la Copa Pirelli, i es disputa en les modalitats d’asfalt, regularitat i regularitat sport.

La plaça del Monestir acollirà el podi de sortida i el parc tancat de l’arribada, mentre que el parc d’assistència se situarà a l’avinguda del Tèxtil. Els pilots participants hauran de superar tres trams al llarg de la jornada: un al Coll de Merolla, l’altre a Alpens i també un a Santigosa.

Per poder veure als vehicles participants, es podrà fer a partir de les 9 h del matí al podi de sortida de la plaça del Monestir, per on aniran passant abans de dirigir-se cap al primer tram. L’arribada final es preveu a partir de les 19.15 h també a la plaça del Monestir. A les 22 h es publicaran els resultats i a les 22.15 h començarà la cerimònia d’entrega de trofeus a l’església de Sant Pere. Al llarg del dia també hi haurà molta activitat a l’avinguda del Tèxtil, per on els vehicles aniran passant després de cadascun dels trams.

Descarrega la revista amb tota la informació (PDF)

Plànol de l’itinerari