Des de l’Oficina de Turisme s’ofereix un díptic a les famílies que venen a conèixer la vila, perquè puguin realitzar un circuit per a descobrir diferents indrets.

‘Una aventura en família’ és la nova proposta que s’ofereix des de l’Oficina de Turisme de Ripoll aquest estiu. Es tracta d’una experiència perquè els més petits puguin gaudir d’un circuit fàcil per a descobrir indrets insòlits de la vila d’una manera amena i divertida. Consta d’un díptic amb un mapa i un seguit de pistes que es reparteixen al llarg de la ruta, que té el punt de sortida i d’arribada al centre i passa pel voltant dels rius, principalment. La caminada circular té una distància de tres quilòmetres i mig i es tarda aproximadament una hora a fer-la.

El joc consisteix a desxifrar una endevinalla seguint la ruta, que té nou punts. A cada punt, s’hi troba una paraula que ajuda a trobar la solució. Un cop es desvetlla l’endevinalla, es pot tornar la butlleta degudament omplerta a l’Oficina de Turisme i es rebrà un premi. Si s’entrega el retallable de la butlleta, s’entra al sorteig d’un cap de setmana a Ripoll.

En la primera setmana d’aquesta oferta, ja es van donar més de 40 díptics. Es reparteixen a les famílies que tenen nens/es d’entre 4 i 10 anys. Principalment, han estat turistes provinents d’altres parts de l’estat espanyol, que visiten la comarca durant més de tres dies. Ja s’han tornat més d’una quinzena de retallables per al sorteig que es realitzarà. Es va començar amb la versió en català i ara també està disponible en castellà. S’ha comptat amb la col·laboració de Pol Arnau Lahoz.