Cada divendres, es pot gaudir d’un nou servei de suport a Ripoll. Es tracta d’un tècnic de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès que assessora a la ciutadania en la tramitació d’ajuts i subvencions a l’oficina Covid-19 (situada al local de la Unió de Botiguers). Per poder rebre el seu ajut, cal demanar cita prèvia a l’adreça de correu electrònic reactivacioeconomica@ripollesdesenvolupament.com o bé al telèfon 972 70 44 99.

En concret, es pot demanar informació i suport en els tràmits relacionats amb ajuts i subvencions que provinguin del Govern d’Espanya, de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona o bé dels ajuntaments dels propis municipis. El tècnic també assessorarà sobre dubtes i gestions relacionades amb temes agroalimentaris, d’empresa i emprenedoria, d’energia, d’orientació i inserció laboral i de turisme; per a traspassar-los a les àrees corresponents de l’Agència.

Les atencions del tècnic es realitzen a diferents poblacions del Ripollès i en concret, a Ripoll es duen a terme cada divendres. D’aquesta manera es vol respondre a la necessitat generada per la crisi de la Covid-19. Un altre dels serveis de l’Agència que es desplaça pels pobles de la comarca és el d’Orientació i Inserció Laboral, pel qual es pot demanar cita prèvia pels mateixos canals.

Més informació a AQUÍ