L’Ajuntament de Ripoll s’ha posat en contacte amb Ses Majestats, els Reis de l’Orient, i ja pot confirmar com serà la seva arribada a la vila aquest divendres, 5 de gener del 2024. Per assegurar-se que reben totes les cartes de petits i grans, també vindrà la Cartera Reial aquest dimecres 3 de gener. Els Reis repetiran el punt d’entrega de cartes dels anys anteriors, al Claustre del Monestir, on per entrar-hi caldrà fer reserva prèvia. La Comissió de Reis de Ripoll ajudarà a SSMM en tot el que necessitin.

Cartera Reial

El dimecres, 3 de gener del 2024, a partir de les 17.15 h, la Cartera Reial realitzarà una cercavila amb el seu seguici pel centre de Ripoll, amb sortida i arribada a la plaça de l’Ajuntament. Posteriorment, rebrà a tots els nens i nenes que desitgin portar-li les seves cartes a la Sala Abat Senjust (plaça de l’Ajuntament, 3) fins a les 20 h. Per accedir-hi, en aquest cas, no cal fer reserva.

Cavalcada de Reis

El divendres 5 de gener, Ses Majestats arribaran per la carretera de Barcelona a partir de les sis de la tarda. El recorregut que farà la cavalcada és el següent: ctra. de Barcelona, pg. Ragull, c. Macià Bonaplata, ctra. d’Olot, c. Indústria, c. Tarragona, c. del Progrés, c. Macià Bonaplata, pl. Gran, pl. Sant Eudald, c. Sant Pere i plaça Abat Oliba. Com a novetat, al carrer Indústria hi haurà zona tranquil·la per a persones amb sensibilitat especial.

Després es farà la rebuda i els parlaments a la plaça de l’Ajuntament, i els Reis de l’Orient s’encaminaran al Claustre del Monestir a fi de rebre les cartes dels infants. L’accés es farà per la Sala Abat Senjust i cal fer reserva prèvia per l’entrada al recinte en aquesta pàgina web: https://entrapol.is/IINIa

Pel que fa a la reserva d’entrada al Claustre, cal tenir en compte el següent:

  • Les dues primeres franges horàries estan reservades per aquells que tinguin infants de 0 a 3 anys i/o infants amb capacitats diverses.
  • Caldrà triar només un rei per entregar la carta (un cop dins el recinte).
  • Si per algun motiu no heu de fer servir les entrades, us demanem si us plau que les cancel·leu.

La Comissió de Reis agraeix la col·laboració a totes les persones, empreses i entitats que participen d’alguna forma en la Cavalcada. Us animem a rebre a SSMM amb el vostre fanalet i cantant ben fort la cançó dels Reis de Ripoll.