Aquest migdia s’ha celebrat a l’Ajuntament de Ripoll el sorteig de la campanya ‘Comprar a Ripoll té premi’, que s’ha dut a terme durant les festes nadalenques. El regidor de Comerç, Fires, Mercats, Turisme, Festes i Tradicions, Xavier Formatger, acompanyat de Jordi Tarré, tècnic en dinamització comercial de la UIER, i d’Andrea Castillo, dinamitzadora de Ripoll Comerç, han estat presents a l’acte que ha decidit els guanyadors dels vals per gastar al comerç local, per un valor total de 600 euros.

La campanya va estar activa des del 5 de desembre fins al 7 de gener. Quan es realitzava una compra als comerços adherits, només calia demanar el tiquet, escriure el nom i el telèfon al darrere i dipositar-lo a la bossa gegant que es va ubicar a la plaça de l’Ajuntament.

Avui s’ha realitzat el sorteig entre tots els tiquets que s’han recollit a la bossa, que han estat moltíssims. El regidor i els representants de Ripoll Comerç han fet de mans innocents i així s’han decidit els guanyadors de fins a set premis: un val de 200 €, dos de 100 € i quatre de 50 €. Els tiquets premiats eren de compres fetes a la pastisseria Costa, Alimentació Mari, la botiga de llenceria Marlena, la perfumeria Magnòlia i les carnisseries Pineda, Mullol i Carles-Mila.

Pròximament, l’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones afortunades. ‘Comprar a Ripoll té premi’ ha estat una part més de les accions dinamitzadores per Nadal a la vila, en l’àmbit cultural, lúdic, tradicional i comercial. Ripoll ha tornat a bategar durant les festes, des de principis de desembre amb la Fira de Nadal, fins a l’arribada dels Reis d’Orient.

Tots aquests tiquets van ser dipositats a la bossa gegant durant la campanya.