Aquest migdia, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Ripoll ha estat l’escenari del sorteig de cinc vals de 40 euros entre els tiquets de compra superiors a 10 euros que s’han recollit als comerços adherits a la campanya durant aquest mes, fins al 21 de novembre. Els mateixos clients han anat dipositant aquests tiquets a les urnes ubicades a les botigues, i en total se n’han recollit 3.054 en els 62 establiments participants. Són molts més que els 1.771 recollits el 2020, quan hi van participar 43 comerços, un signe clar del creixement de la iniciativa del Black Friday a Ripoll. Fa dos anys, el 2019, hi van participar 35 establiments i es van recollir 1.867 tiquets. Per tant, l’augment any rere any és exponencial.

Les persones guanyadores hauran de gastar els vals al llarg d’aquest divendres i dissabte, 26 i 27 de novembre, durant la celebració del Black Friday. La regidora de Turisme, Comerç, Fires i Mercats, Manoli Vega, i el president de Ripoll Comerç (la renovada Unió de Botiguers), Josep Forcada, han fet de mans innocents que han tret de les urnes els cinc tiquets.

Les persones guanyadores són Mª Àngels Molero, Jamila Tufail, Leo Marcer, Elvira López i Montse Suriñach. I els comerços que han repartit sort són  la perfumeria Raquel Sala, el restaurant Trot del Cavall, la botiga Sports Outlet, la perruqueria Judit Aroca i la botiga Alfil Dama.

Un any més, cal agrair als i les joves del projecte Fent Camí del Centre Educatiu Dr. Ramon Suriñach per la tasca de recollir i ordenar els tiquets amb tanta eficàcia, eficiència i rapidesa.

Durant aquest divendres i dissabte, els 61 establiments adherits al Black Friday oferiran diverses ofertes i descomptes que val la pena aprofitar, per tal d’avançar les compres nadalenques. De fet, aquest esdeveniment dona el tret de sortida a la campanya de Nadal a la vila, ja amb l’obertura de les llums aquest divendres a partir de les 17.30 h des de la plaça de l’Ajuntament.

A continuació, podeu consultar totes les ofertes del Black Friday 2021: