Des de l’Ajuntament de Ripoll s’aposta un any més per fer un casal d’estiu inclusiu, per tal que tots els infants hi puguin participar, gaudint d’un lleure de qualitat, educatiu i amb transmissió de valors.

Aquest dimecres, 22 de maig, s’obre el període d’inscripcions per als casals de l’Estiu Actiu 2024 a Ripoll. Es compta, com en els darrers anys, amb quatre propostes per a infants i joves: l’Esplai d’Estiu, el Casal Creactiu, el Casal Esportiu i l’Aventura’t. Es duran a terme del 25 de juny al 26 de juliol. Fins al 6 de juny, les inscripcions estaran obertes a www.ripoll.cat/estiuactiu2024.

La inscripció es pot realitzar per setmanes. L’horari dels casals és de dilluns a divendres, de 9 a 13 h, excepte les sortides de tot el dia que es fan la tercera setmana i l’acampada de la cinquena setmana (en la qual es passarà una nit a la zona de Vallfogona del Ripollès). A continuació, es detallen els diferents casals disponibles, els quals volen contribuir al creixement integral d’infants i joves, mitjançant un lleure de qualitat amb transmissió de valors:

  • ‘Esplai d’Estiu’: El joc compartit és més divertit! Per a infants nascuts entre 2018 i 2020 (I3 – I5). 54 places. Lloc: Escola Joan Maragall i instal·lacions esportives municipals.
  • ‘Casal Creactiu’: Jugar ens ajuda a créixer i a compartir experiències! Per a infants nascuts entre 2012 i 2017 (1r a 6è de primària). 54 places. Lloc: Escola Joan Maragall i instal·lacions esportives municipals.
  • ‘Casal Esportiu’: Més actius que mai per explorar i conèixer l’entorn! Per a infants nascuts entre 2012 i 2017 (1r a 6è de primària). 54 places. Lloc: Instal·lacions esportives municipals i Casal Cívic ‘La Devesa del Pla’.
  • ‘Aventura’t’: Aquest estiu tria la teva aventura! Per a joves de 1r a 4t d’ESO. 54 places. Lloc: Casal Cívic ‘La Devesa del Pla’ i instal·lacions esportives municipals.

Més informació a www.ripoll.cat/estiuactiu2024. Al web també s’hi poden trobar els detalls sobre altres serveis opcionals com l’acollida matinal i el menjador. Per a qualsevol consulta o dubte, trucar al 633 055 439 o enviar un correu a estiuactiu@ajripoll.cat.