Aquesta obra permetrà millorar la connectivitat del passeig Ragull i la seva continuïtat cap a l’espai de la Devesa del Pla.

Ja han començat les obres d’enderroc de l’edifici annex a les oficines de l’INEM i el SOC, situat a l’extrem del passeig Ragull de Ripoll, concretament al carrer Remei. Es tracta d’una estructura afectada pel planejament urbanístic de la vila, que ja estava previst que s’hagués d’enderrocar perquè és una part inhàbil pels serveis que es presten a les oficines. Les obres van a càrrec del Ministerio de Trabajo y Economía Social del govern estatal, titular de l’edifici, i tindran una durada d’aproximadament un mes, amb un cost que gairebé arriba als 50.000 euros.

També es contempla el condicionament de l’espai per poder-lo fer transitable. Així doncs, aquesta obra d’enderroc permetrà millorar la connectivitat del passeig Ragull i la seva continuïtat cap a l’espai renovat de la Devesa del Pla, creant així un gran espai per a vianants des del centre de la vila fins al final del barri de la carretera de Barcelona i la seva sortida en sentit sud.

Estat de l’interior de l’edifici abans d’iniciar l’enderroc