L’Oficina de Turisme de Ripoll convoca aquest 2024 la segona edició del concurs de fotografia a través d’Instagram #RipollTotlAny. L’objectiu és promocionar els atractius turístics de la vila, siguin patrimonials, naturals o gastronòmics, a través de diferents fotos guanyadores de cada mes de l’any. Està pensat perquè hi participin tant vilatans com visitants, tothom qui volti per Ripoll i el seu entorn al llarg dels 12 mesos de l’any.

El termini de participació al concurs va des de l’1 de febrer del 2024 al 9 de gener del 2025. Cada mes se seleccionarà la foto amb més ‘likes’ (m’agrada) com a foto del mes i, per tant, les 12 fotografies que quedin seran les que optaran al premi final, valorat en 200 € per gastar als establiments col·laboradors de la campanya.

Condicions per participar

  • Seguir el compte d’Instagram @turismeripoll.
  • Penjar les fotos de la vila de Ripoll, tant de patrimoni, cultura, natura i/o gastronomia.
  • Afegir les etiquetes: #ripolltotlany i #ripollpercompartir.
  • Nota: totes les fotos que utilitzin #ripolltotlany podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Ripoll per a campanyes de difusió i xarxes socials.

Un cop es tinguin les 12 fotos del mes, un jurat imparcial, format per persones del món de la fotografia i la comunicació, les valoraran. La persona guanyadora s’anunciarà a través de les xarxes socials. En cas d’empat, la foto guanyadora serà la foto del mes que hagi obtingut més ‘likes’ en els tres dies següents a l’anunci de “foto del mes” als comptes @turismeripoll i @ajuntamentderipoll.

El 2023 es va dur a terme la primera edició del concurs amb una gran participació i aportació de fotografies. La guanyadora va ser la Gisela Garzón, amb una imatge de l’entorn del Monestir de Santa Maria des de les alçades, penjada al seu perfil @campervoyager. Les fotos del mes, a més, han sortit publicades al calendari oficial 2024 de l’Ajuntament.

Gisela Garzón recollint el premi del concurs ‘Ripoll tot l’any’ 2023