Es podrà veure a l’església de Sant Pere i ha estat possible gràcies a la col·laboració de grups i colles.

Davant la impossibilitat de celebrar les activitats pròpies del Carnestoltes de Ripoll arran la situació de la pandèmia de la Covid-19, la Comissió de Festes de Ripoll juntament amb el Servei de Cultura i Joventut s’han reinventat per tal de poder recordar aquesta festivitat. I ho faran de la millor manera, fent memòria de les edicions passades del  carnestoltes,  amb una exposició a l’església de Sant Pere, que serà possible gràcies la col·laboració de les colles,  grups  i la Comissió de Festes Infantil que durant anys han estat treballant per tal de fer créixer aquesta festa a la nostra vila.

La mostra, que recollirà disfresses, indumentàries, cartells i materials d’edicions passades tant de la rua com de la ruta hippie,  es podrà visitar els cap de setmana del 12 al 14 de febrer i del 19 al 21 de febrer en horari de tardes de 17.30 a 19.30 hores i de 12 a 14 hores als matins.  En el mateix espai també es projectaran les rues dels anys passats, per ajudar a fer memòria i recordar els bons moments que ha deixat aquesta festa al nostre municipi. Per accedir a l’església de Sant Pere no caldrà cita prèvia, però sí que hi haurà aforament limitat i controlat per seguretat.

A més, pensant amb el públic familiar , el dissabte dia 20 a les 12 del migdia a la plaça Abat Oliba hi haurà l’espectacle infantil  “El petit circ de Mesieu Moustache“  de la companyia Pessic de Circ.

També al llarg d’aquests dies Televisió del Ripollès emetrà les últimes edicions del carnestoltes de la nostra vila, per sumar en aquest “Fem Memòria”.

Des de la Comissió de Festes i des de la regidoria de Cultura es vol agrair públicament la col·laboració i l’esforç que han fet les colles, grups i  totes les persones que  han cedit  materials per fer-la realitat.

 

Descarregar Cartell