L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona, la Unió Intersectorial del Ripollès i la Unió de Botiguers de Ripoll, organitzen per 7è any consecutiu, una jornada formativa adreçada al sector del comerç i turisme de Ripoll que per primer cop, donada la situació epidemiològica, no es podrà fer de manera presencial al Museu Etnogràfic. Tot i això,  no es vol perdre l’oportunitat de continuar apostant per aquesta aproximació entre uns sectors tan importants per la nostra economia.

Sota el títol “Rendibilitza el teu comerç en el Marketplace del Ripollès. Prepara la campanya de Nadal” la jornada té per objectiu treballar els aspectes més rellevants a tenir en compte a l’hora d’obrir un nou canal de venda. Es tractaran temes tan importants com els avantatges de formar d’un MKplace, en especial el Marketplace del Ripollès: Respira de compres al Ripollès, les diferències que suposa respecte a un altre canal de venda en línia o com millorar les estratègies de venda.

La formació la portarà a terme la ponent Júlia Micalóen i es podrà seguir en  línia a través d’un webinar (seminari en línia) gratuït el dilluns dia 23 de novembre de 9.30 h a 11.30 h. Per seguir-lo cal inscripció. Un cop realitzada la inscripció i abans de la jornada, es facilitarà l’enllaç per a la connexió a la plataforma ZOOM.

Per més informació consulteu el PROGRAMA de la jornada

Per INSCRIURE’S cliqueu a aquest a AQUÍ

Per dubtes o més informació contacteu al

  • Telèfon i WhatsApp 972 41 85 38
  • Correu electrònic:feslabossa@cambragirona.org