El  dilluns 1 de juny, torna a entrar en vigor el pagament per estacionar els vehicles a les zones de rotació blaves i taronges, així com el control d’accés de vehicles al  barri Vell mitjançant càmeres.

Així quedarà sense efecte l’aturada del servei de les zones d’aparcament regulades i del control d’accés al barri Vell dictada pel govern municipal coincidint amb l’inici de l’estat d’alarma, fa dos mesos i mig. A partir de la setmana que ve, per tant, les màquines expenedores de tiquets, així com l’aplicació per a dispositius mòbils ElParking Ripoll, i les càmeres de vigilància entraran en funcionament a tot el municipi coincidint amb l’entrada de la fase 2.

Convé recordar que la funció de les àrees de pagament  és estimular la rotació de vehicles per afavorir l’activitat comercial i de restauració, sobretot pel que fa a la zona taronja en la qual es pot estacionar una hora i vint minuts per un cost de vint cèntims. Recordar també que el control d’accés mitjançant càmeres  al barri Vell és una mesura per evitar aglomeracions de vehicles a les zones de vianants.