Aquest dilluns s’ha publicat el quart número del butlletí d’informació esportiva de Ripoll: ‘Viu l’Esport al Bressol de Catalunya’. En aquesta ocasió, la portada va dedicada a les activitats esportives d’estiu que es duen a terme a la vila i que apleguen a més de 1.660 participants. A l’entrevista, parlem amb Juan Antonio i Dalia Santiago, del gimnàs Lee Young de taekwondo, per conèixer en quin moment es troba el club ara que compliran vint-i-cinc anys amb seu a la vila, i també per parlar del repte olímpic.

A l’apartat de notícies, s’hi destaca la sortida de la Haute Route Pyrenees, el pas de la Crom Ride, els Pro Division Games de CrossFit, el Trofeu Cabina, la Copa Catalana de Trial de nens i nenes, la Copa FESC de futbol sala per a sords i la participació del ripollès Àngel Rodríguez amb l’equip de dards campió de Catalunya. Com a esdeveniments propers, dos ral·lis: el de la Llana, amb seu a Ripoll el 18 de setembre, i el pas del Rally Costa Brava Històric.

Els 300 exemplars en paper del butlletí es repartiran durant els propers dies pels equipaments municipals i també per establiments com ara forns i comerços. Per ara, ja es pot descarregar en format PDF a través de l’enllaç següent: