Amb l’inici del mes de novembre, l’Espai Familiar de Ripoll obre completament les portes i concreta la seva oferta per a infants de 0 a 6 anys i les seves famílies. Des que es va presentar el mes de juliol, s’hi ha anat fent alguna activitat o taller, però ara ja es presenta com un servei més, públic i gratuït, pensat per a compartir, gaudir i aprendre afavorint el joc lliure i espontani dels nens i nenes, potenciant la socialització. Compta amb la figura d’una educadora infantil que gestiona i assessora als diferents espais que es detallen a continuació:

ESPAI «BLAUET»

Per a famílies amb nenes i nens de 0 a 1 any.

Dos grups estables, matí o tarda (cal inscripció prèvia).

Dijous de 10 a 13 o de 15 a 17 h.

ESPAI «MALLERENGA»

Per a famílies amb nenes i nens d’1 a 3 anys. Dos grups estables, matí o tarda

(cal inscripció prèvia).

Dilluns de 17 a 19 h o dimarts de 10 a 13 h.

ESPAI «MERLA»

Per a famílies de nenes i nens que estiguin cursant Educació Infantil (P-3, P-4 i P-5).

Entrada lliure (aforament limitat).

Dimecres de 9 a 12 h per a escoles i de 17 a 19 h lliure.

ESPAI «CEL»

Obert per a entitats relacionades amb la petita infància (cal demanar l’espai amb antelació).

Dilluns matí, dimarts tarda i tot divendres.

Per a poder contactar amb la responsable de l’espai o inscriure’s a les activitats, cal enviar un correu electrònic a espaifamiliarderipoll@gmail.com o bé adreçar-se a la Biblioteca Lambert Mata.

  • Descarrega AQUÍ el díptic informatiu

L’Ajuntament de Ripoll convida a mares i pares a participar d’aquest nou projecte, a compartir, descobrir, aprendre i créixer, però sobretot, a passar-hi bones estones amb els més petits de la casa. Es tracta d’un espai polivalent, educatiu, lúdic, de trobada i inclusiu on mares i pares poden participar activament i compartir experiències amb altres famílies, alhora que els infants experimenten, es relacionen entre ells i amb altres adults i aprenen jugant.

Un lloc on també s’acompanya l’adult en la criança dels fills, en un ambient de respecte, confiança i suport on es potencia el vincle adult-infant. Durat el curs també s’hi duran a terme xerrades i tallers relacionades amb el món de la criança dels nens i nenes de 0 a 6 anys, amb diferents professionals i obertes a tothom. L’Espai Familiar està ubicat al Centre Cívic Eudald Graells de Ripoll.