A partir del 15 de gener de 2024 incorpora 4 noves expedicions per sentit en dies feiners.

El departament de Territori de la Generalitat de Catalunya informa que la línia d’autobús que uneix Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Olot i Girona incorpora, a partir del dia 15 de gener, quatre noves expedicions per sentit en dies feiners. Es tracta de viatges directes, és a dir, que només faran parada en aquests municipis, cosa que permetrà una reducció del temps del trajecte.

En total, el servei passarà a oferir dotze expedicions diàries en sentit Ripoll i onze expedicions diàries en sentit Girona. L’oferta del cap de setmana també s’ampliarà de dos a tres expedicions per sentit.

Un canvi que ha estat impulsat pel Departament de Territori i l’operadora TEISA, que també han adequat els horaris a les necessitats dels estudiants universitaris del Ripollès i als torns laborals. En aquest sentit, hi haurà fins a quatre expedicions diàries amb sortida des de l’estació d’autobusos de Ripoll abans de dos quarts de nou del matí. Les tornades des de Girona seran entre les 17:10 h i les 20:10 h.

A Girona els busos faran parada també davant de l’Hospital Josep Trueta per facilitar l’accessibilitat a aquest equipament sanitari i a l’avinguda Ramon Folch.

Des del departament de Territori detallen que es tracta de millores que donen resposta a les peticions del Consell Comarcal del Ripollès i de diversos ajuntaments d’aquesta comarca per poder augmentar la comunicació amb la Garrotxa i la ciutat de Girona, tal com preveia l’Estudi de Millores del transport públic del Ripollès, elaborat pel Departament de Territori el novembre de 2022.