Treballant des de casa el personal de l’oficina prepara el retorn a l’activitat turística després de la pandèmia

Una de les tècniques de turisme de l’Ajuntament de Ripoll assistirà virtualment aquest dijous al quart webinar que organitza la Taula Gironina de Turisme, que en aquest cas tractarà  “La situació i perspectives dels mercats emissors turístics de les comarques Gironines després de la Covid19”. Una formació que ens permet disposar del màxim d’informació actualitzada sobre el seguiment de la situació i així  aprofitar-la per a planificar les accions de promoció dels mesos vinents.

Aquesta àrea municipal, dins la Regidoria de Promoció Econòmica, ha continuat treballant de forma telemàtica al llarg d’aquestes setmanes, responent les comunicacions rebudes a l’oficina de Turisme, gestionant les reserves que hi havia per aquests mesos, algunes de les quals s’han mantingut per l’any vinent, i redactant les memòries que permeten valorar i extreure “big data” sobre visitants i consultes turístiques (d’on provenen, perfil i edats, temes d’interès, etc.).

També s’ha aprofitat per repassar l’inventari de rutes, i punts d’interès del municipi i  completar la informació per al nou projecte El Secret Vies Verdes, i pel projecte comarcal turístic subvencionat pel FEDER. Així mateix s’ha mantingut la coordinació amb la resta de responsables dels recursos turístics locals com el Museu de Ripoll i el Monestir de Ripoll.

Aquesta setmana, durant les hores permeses d’activitat esportiva, s’estan fent fotos d’aquells llocs i espais de natura i esport al voltant del municipi, per actualitzar la informació a xarxes i web. També es fa un acompanyament i es manté informats als diferents establiments turístics locals sobre les normatives canviants i la reglamentació que caldrà aplicar en la reobertura prevista dels en les pròximes setmanes.

Consulteu el portal web a https://visit.ripoll.cat/