El passat divendres, 9 de febrer, el casal de joves “El Galliner” va acollir l’acte de lliurament dels Premis als alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior de Ripoll amb millors expedients acadèmics del curs 2022-2023, que atorga l’Ajuntament. Aquest any han estat guardonats quatre alumnes de l’Institut Abat Oliba: la Mariam Benaali, la Xènia Sadurní i la Júlia Teixidor, alumnes de Batxillerat; i en Bernat Irizar, alumne de CFGS. Tots quatre van obtenir una nota superior a 9. A més del reconeixement, entregat pel regidor Dani Vilaseca, han rebut una aportació de 1.450 € per continuar els seus estudis.

Ells mateixos van ser els protagonistes d’una taula rodona en la qual van explicar com ha estat la seva experiència al Batxillerat o CFGS i com ha començat la seva etapa universitària. En el cas de la Mariam, estudia el grau d’Educació Primària, la Júlia està estudiant el grau de Farmàcia, la Xènia Enginyeria Biomèdica i el Bernat, Administració i Direcció d’Empreses. El tècnic de Joventut de l’Ajuntament, Albert Rivas, va fer de moderador de la taula. A l’acte, que va ser presentat per la tècnica d’Educació Núria Perpinyà, hi van assistir també familiars dels estudiants i públic general.

Des del consistori ripollès es vol donar l’enhorabona a la Mariam, la Xènia, la Júlia i en Bernat pel merescut reconeixement. Ells són un exemple d’esforç, constància i perseverança i els animem a continuar amb la seva formació.