El dilluns 2 d’octubre torna l’activitat del Lleure a les Places i als Patis Oberts de l’escola Joan Maragall i els Salesians.

Per tant, aquest any l’activitat es farà els dilluns al Pati Obert de l’escola Joan Maragall, el dimarts a la pista esportiva Esteve Badia de Sant Pere, els dimecres al Pati Obert de l’escola Joan Maragall, els dijous a la plaça de la Sardana i els divendres hi haurà dues localitzacions, el pati obert de l’escola Salesians per infants  i la pista esportiva Esteve Badia de Sant Pere per joves. L’horari serà de 17.15 a 18.15 hores per a tots els emplaçaments, a excepció del pati obert de l’escola Joan Maragall que serà de 17.15 a 19 h.

Aquesta activitat sempre està dirigida per a professionals de l’esport i el lleure i no cal inscripció prèvia, ja que està pensada per afavorir l’accés a tots els infants i joves a les activitats extraescolars per una banda, i per l’altra, a dinamitzar aquests espais.

Recordar que els educadors només dinamitzen l’espai i el joc, però que els familiars són els responsables dels infants, per això es fan en espais on les famílies poden estar. Pel que fa els patis oberts, es podrà accedir a partir de les 17.15 h i caldrà sortir a tot tardar a les 19 h pel que al pati de l’escola Joan Maragall. Cal respectar els espais i per cap concepte hi poden entrar animals de companyia.