Davant l’aparició d’un cas de COVID-19 en un familiar directe d’un dels infants del casal de lleure de l’Estiu Actiu, concretament en el grup de convivència d’infants de 3 i 4t, el dijous es van emprendre des de l’Ajuntament de Ripoll, i seguint el protocol establert per les autoritats sanitàries, algunes mesures amb voluntat de prevenció, a l’espera dels resultats de la prova PCR feta a l’infant.

En aquest sentit, el vespre del diumenge s’ha notificat a l’Ajuntament de Ripoll, i concretament a la direcció de l’Estiu Actiu, que la prova ha sortit negativa. Atès aquest resultat, els infants i monitors/es que des del mateix dijous estaven en quarantena preventiva, poden trencar l’aïllament i recuperar l’activitat. Per una qüestió de protocol aquest grup de convivència reprendrà les activitats del casal el dimarts.

L’Ajuntament de Ripoll demana a totes les famílies que, si us plau, segueixin totes les indicacions i protocols que des de la direcció s’han pautat. En aquesta situació la comunicació és clau per evitar contagis. D’altra banda, també demana comprensió i paciència quan es visquin situacions d’aquest tipus.

L’Ajuntament vol aprofitar aquest comunicat per agrair a totes les persones que estan treballant en les activitats de lleure de l’Estiu Actiu, la seva tasca i l’aplicació dels protocols en tot moment, malgrat les dificultats que en algunes ocasions comporta.

Per últim el consistori demana, un cop més, a tots els veïns i veïnes que segueixin extremant precaucions: ús de mascareta, neteja de mans i distància social.