L’Ajuntament de Ripoll, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, ha programat per les festes de Nadal, concretament pels dies 23, 27, 30 de desembre i 4 de gener,” L’HIVERNET”,  tallers gratuïts per infants i famílies.
El punt de trobada i de realització per a totes les activitats serà el casal de joves el Galliner. Tal com s’explica en la descripció de cada activitat, depenen de l’edat de l’infant, es requereix que vagi acompanyant d’un adult o hi pot anar sol, sempre que un adult l’acompanyi a l’inici de l’activitat, per omplir el full d’assistència. No cal inscripció prèvia ni tampoc assistir a totes les activitats proposades.
Tot seguit us deixem les activitats proposades, que també es poden consultar al cartell adjunt:

Punt de trobada i de realització per a totes les activitats serà el casal de joves el Galliner

DIA 23
BUSQUEM I DECOREM EL PAL PER A FER CAGAR EL TIÓ
HORARI: De 15:30 a 18:30
PARTICIPANTS: De 0 a 5 anys – acompanyats. De 5 a 10 anys – poden venir sols/es FUNCIONAMENT: De 15:30 a 16:30 anirem d’excursió a buscar els pals adequats.
De 16:30 a 18:30 decorarem els pals, cadascú com cregui convenient.

DIA 27
FEM ATRAPASOMNIS EN FAMÍLIA
HORARI: De 16:00 a 19:00
PARTICIPANTS: Aquest taller està pensat per a infants de totes les edats, acompanyats de familiars.
FUNCIONAMENT: Us ajudarem en la creació d’un atrapasomnis personal i únic. El material que utilitzarem serà natural, reciclat, reutilitzat, o el més sostenible possible.

DIA 30
DESITJOS D’ANY NOU EN FAMÍLIA
HORARI: De 15:30 a 18:30
PARTICIPANTS: Aquest taller està pensat per a infants de totes les edats, acompanyats de familiars.
FUNCIONAMENT: De 15:30 a 16:30 Escriurem o dibuixarem les coses negatives que volem deixar enrere, quan les tinguem, les cremarem. De 16:30 a 18:30 Escriurem o dibuixarem els desitjos i somnis que volem pel nostre futur. Aquests papers, juntament amb la cendra dels anteriors, els farem servir per plantar un arbre i que els nostres desitjos creixin juntament amb ell.

DIA 4
TALLER DE FANALETS
HORARI: De 16:00 a 19:00
PARTICIPANTS: De 0 a 5 anys – acompanyats. De 5 a 10 anys – poden venir sols/es FUNCIONAMENT: Us ajudarem en la creació d’un fanalet, amb materials naturals, reciclats o reutilitzats.

Per altra banda del 22 de desembre al 4  de gener hi haurà un PARC de NADAL a diferents places de la vila, destacant el dies 27 i 28 en els quals totes les atraccions seran gratuïtes i es muntaran inflables a la plaça llibertat.  L’Espai Familiar de Ripoll també oferirà unes activitats gratuïtes pels més menuts. Properament s’informarà detalladament d’aquestes activitats.