L’Ajuntament de Ripoll, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, ha programat per aquest estiu, concretament del 3 al 14 de juliol, activitats gratuïtes per infants de 5 a 12 anys.

Hi haurà dos tipus d’activitat, les programades de dilluns a dijous de 16 a 20 hores, amb monitoratge, sense l’acompanyament de famílies i amb la signatura per part d’un tutor d’un full d’autorització. Aquest es podrà recollir prèviament a l’Ajuntament, al casal de joves el Galliner, els Punts Òmnia o el mateix dia de l’activitat al lloc de trobada, que sempre serà a davant el casal de joves el Galliner (plaça 1 d’octubre). No cal portar-lo amb anterioritat a cap lloc, es presentarà a la primera activitat que assisteixi l’infant. No hi ha cap obligatorietat d’assistir cada dia, sinó que es pot escollir el dia que interessi. Són activitats diàries, sense reserva de plaça pel dia següent.

Per altra banda, hi haurà les activitats dels divendres, que a diferència de les de la resta de la setmana, en aquest cas els infants sí que hauran d’estar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.