La tercera edició de la Cursa de la Dona de Ripoll es durà a terme el diumenge 17 de setembre, a partir de les 10.30 h i amb sortida des de la plaça del Monestir. Com les anteriors, serà una cursa solidària amb les persones afectades pel càncer i les seves famílies. Es tracta d’una prova no competitiva, del tot inclusiva que es pot fer corrent, caminant, portant un cotxet, amb cadira de rodes… i apta per a totes les edats i condicions. En els dos primers anys s’ha arribat al voltant dels 600 participants i es vol que continuï essent així.

Hi poden participar dones i homes, s’anima a tothom a prendre’n part per vèncer el càncer. El recorregut serà principalment urbà, amb una llargada de 5 quilòmetres (és el mateix que en les altres edicions). El preu de les inscripcions (12 euros per als adults i 6 per als infants) inclou una samarreta i un obsequi. A més, en obtenir un dorsal també s’entra en un sorteig de diversos lots de productes d’establiments locals. Hi ha l’opció d’inscriure’s sense participar en la cursa, simplement per col·laborar amb la causa.

Els fons que es recaptin amb aquesta segona Cursa de la Dona aniran destinats a la Fundació Oncolliga, que s’ha compromès a beneficiar amb els diners a malalts de càncer i les seves famílies al Ripollès.

Col·laboren activament amb l’esdeveniment Oncolliga Ripoll, la Fundació MAP i un munt de comerços i establiments de la vila. Aquest dimarts s’ha presentat la 3a edició amb la presència de membres de l’Ajuntament i de les entitats col·laboradores.

A banda de la cursa, es duen a terme diverses activitats complementàries. Per una banda es fan dos entrenaments previs i, a més, durant l’any es van fent xerrades o tallers relacionats amb la temàtica.

Informació pràctica sobre la cursa:

  • Dia: 17 de setembre de 2023
  • Sortida: 10.30 h des de la plaça del Monestir
  • A l’acabament de la cursa: Sorteig de diversos lots de productes entre tots els participants i sessió de zumba amb Patri Munuera.

Recollida de dorsals i samarretes:

Qui ja s’hagi apuntat a la cursa, pot recollir la seva samarreta i el dorsal al local d’Oncolliga situat a la plaça de la Llibertat de Ripoll, el dimecres 13, el dijous 14 i el divendres 15 de setembre, de les 10 a les 12 h els matins i de les 17 a les 20 h a la tarda. També es podran recollir el mateix dia de la cursa a partir de les 9 h a la plaça del Monestir.

Qui tingui dificultats per fer la inscripció en línia, es pot adreçar al local d’Oncolliga a les hores esmentades i allà l’inscriuran.

No s’entregaran ampolles d’aigua als i les participants per no generar residus. Es demana portar una cantimplora pròpia, que es podrà omplir a la zona de sortida i arribada.