La ràpida actuació de la Policia Local de Ripoll, possiblement, va evitar més robatoris

El passat divendres 10 de març, la Policia Local de Ripoll va rebre un avís informant que  una persona que semblava sospitosa, havia entrat a la zona d’estacionament de bicicletes de  l’escola Joan Maragall i que quan se li va cridar l’atenció va fugir corrents. Immediatament, amb la descripció proporcionada,  la Policia va iniciar la recerca d’aquesta persona, que va ser localitzada poca estona després a l’estació de tren de Ripoll. Un cop escorcollada, es troba en la seva motxilla unes cisalles, eina amb la qual tallava les cadenes de les bicicletes. Per aquest motiu se li obre una causa com a temptativa de robatori.

Per altra banda,  es comproven les càmeres de la zona de la plaça cívica, lloc on el dia anterior havien sostret una bicicleta aparcada, i es confirma que es tracta del mateix individu. Així a la causa oberta per temptativa de robatori, s’hi suma una causa per robatori.

Cal destacar que la mateixa patrulla que va realitzar aquest servei, el dilluns 6 de març va recuperar a l’estació de tren de Ripoll,  dues bicicletes valorades en 4.700 €.

La Policia Local de la vila treballa contínuament per millorar la seguretat i la convivència del municipi, generant un clima  de benestar i confiança amb la ciutadania. Sempre amb l’objectiu que la ciutadania de Ripoll ha d’estar i s’ha de sentir segura i protegida per la seva policia.