Per segon any consecutiu a Ripoll es realitzarà el curs de  premonitors i premonitores d’educació en el  lleure, organitzat per l’Ajuntament de Ripoll, concretament pel  Servei de Joventut de Ripoll i el Pla Educatiu d’Entorn. Aquesta formació, gratuïta,  permetrà a les persones  joves iniciar-se en aquest camp i tenir, així, més possibilitats en el món laboral.

El curs va dirigit a joves d’entre 15 i 17 anys interessats a adquirir una formació inicial per a poder treballar, al costat de monitors diplomats, en el lleure infantil i juvenil en centres d’esplai, agrupaments, casals, colònies i d’altres activitats de lleure infantil i juvenil.  En aquest cas rebran una formació de 40 hores de durada, dividides en 20 hores de teoria i 20 de pràctiques.

La part teòrica estarà  impartida  al Casal de Joves El Galliner a càrrec de l’escola Quiràlia i  la part pràctica es farà participant en els casals d’estiu de l’Ajuntament de Ripoll.

Les inscripcions es poden fer al Casal de Joves El Galliner, al telèfon 625434767 i al correu oficinajoveripolles@gmail.com