Arriben setmanes d’activitat intensa als comerços de Ripoll amb dues campanyes potents. Per una banda, sota l’organització de la Unió de Botiguers, aquest proper cap de setmana i coincidint amb la festivitat de Tots Sants arriba l’Esotèric Shopping Night, una fira que comptarà amb tarotistes, vidents, parades esotèriques, els botiguers al carrer, rituals, espectacles i molt més. Començarà el dissabte 30 d’octubre a partir de les 17 h de la tarda i fins la matinada i seguirà diumenge 31 durant tot el dia, pels carrers de la vila.

Aquesta fira esotèrica servirà per donar el tret de sortida a la campanya del Black Friday que organitza l’Ajuntament amb col·laboració de la Unió de Botiguers. Aquest esdeveniment arribarà el 26 i 27 de novembre, amb descomptes i ofertes en més d’una cinquantena de botigues de Ripoll que ja s’hi han adherit. A banda, com és habitual, el dia 24 de novembre es realitzarà un sorteig de cinc vals de 40 euros per bescanviar per productes als comerços adherits durant els dos dies del Black Friday.

Qui faci una compra a l’Esotèric Shopping Night, tindrà el doble d’oportunitats de guanyar el val del Black Friday. Per poder participar-hi, el consumidor ha de seguir els següents passos a Instagram:

-Fes una foto de la teva compra o consumició

-Puja-la al teu Instagram

-Etiqueta:

@ajuntamentderipoll

@ubripoll

#shoppingnightubripoll

@establiment on l’has comprat

O bé #establiment on l’has comprat

Entre totes les fotos, se sortejarà qui tindrà el doble d’opcions pel proper sorteig previst pel dia 24 de novembre.

I a partir de l’1 de novembre, s’inicia el període en el qual es pot participar al sorteig fent una compra superior a 10 euros als comerços adherits al Black Friday. En aquest cas, per prendre-hi part, caldrà posar el nom i telèfon al darrere del tiquet de compra i dipositar-lo en una urna al mateix comerç. Una promoció que serà vàlida fins al 21 de novembre als establiments adherits, que es poden consultar fent clic AQUÍ.

Es tracta de diversos actes que s’organitzen per potenciar el comerç local i animar a vilatans i vilatanes perquè comprin a les botigues més properes, també pensant en el Nadal que ja s’acosta.