S’han sortejat tres vals de 300, 200 i 100 euros per gastar al comerç local entre tots els tiquets que s’han dipositat a la bossa gegant i a les urnes al llarg de les festes nadalenques.

Aquest migdia s’ha dut a terme el sorteig de la campanya ‘Comprar a Ripoll té premi’, duta a terme durant les festes de Nadal. La regidora de Turisme, Comerç, Fires i Mercats de l’Ajuntament, Manoli Vega, i dues representants de Ripoll Comerç, Gemma Ortega i Maria Raposo, han estat presents a l’acte que ha decidit els guanyadors de tres vals de 300, 200 i 100 euros per gastar al comerç local. Pròximament, l’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones afortunades.

La campanya es va dur a terme del 2 de desembre del 2022 fins a aquest 7 de gener. Quan es realitzava una compra als comerços adherits, només calia demanar el tiquet, escriure el nom i el telèfon al darrere i dipositar-lo a la bossa gegant que es va ubicar a la plaça de Sant Eudald. Paral·lelament, i per facilitar que la gent amb mobilitat reduïda o persones grans poguessin participar-hi, també es podien dipositar els tiquets en dues urnes repartides a les farmàcies del barri de l’estació i de la carretera de Barcelona.

Avui s’ha realitzat el sorteig comptant amb tots els tiquets recollits, que han estat moltíssims. Els tres que han estat premiats eren de compres fetes als establiments Sports Outlet, de moda i material esportiu, 4 Elements, de calçat, i Degisa Pirene, d’electrodomèstics. La filla d’una de les representants de Ripoll Comerç ha fet de mà innocent.

‘Comprar a Ripoll té premi’ ha estat una pota més de la campanya general ‘Ripoll Batega Per Nadal’, que ha portat a la vila diferents accions dinamitzadores durant les festes, que han tingut a veure amb la cultura, les activitats lúdiques, les tradicions i el comerç. Es va iniciar a principis de desembre amb la Fira de Nadal i de la Joguina Artesana i s’ha acabat amb l’arribada dels Reis d’Orient.