Ara que s’ha deixat enrere la pandèmia, s’ha volgut fer una actualització de l’estat dels locals d’assaig de l’Ajuntament de Ripoll. El resultat és que tots els locals estan actualment en ús, tot i que no tots els grups estan complets ni en actiu. Dels 8 grups actuals, 3 estan en actiu (Dr. Terror, Pop per Xics i Torn de Nit), mentre que la resta busquen noves incorporacions per poder tornar a fer concerts. En concret, es busquen cantants, baixistes, guitarristes i vents metall.

Davant d’aquesta situació, des de Joventut Ripoll es proposen dos objectius:

  • Obrir la possibilitat a fer lloc a noves iniciatives musicals que vulguin iniciar-se al territori.
  • Ajudar als grups actuals a buscar músics que els puguin contemplar.

Així que… tant si teniu un grup i voleu poder fer ús dels locals d’assaig, com si toques algun dels instruments que busquen els grups actuals, pots posar-te en contacte amb nosaltres al 630 78 57 04.

Els locals d’assaig estan ubicats al Polígon Mas d’en Bosch i consten de dues plantes. A la planta baixa s’hi ubiquen els serveis, l’entrada i un magatzem de 80 m2 d’ús comú per tots aquells grups que hi vulguin deixar material. A la primera planta hi ha els locals pròpiament dits, repartits a banda i banda d’un passadís.