Aquest dilluns a la tarda es van entregar els premis a les persones guanyadores de la quarta edició del concurs Tardor Florida, que novament es va dur a terme a través d’Instagram. Es van poder presentar fotografies del 15 d’octubre al 27 de novembre, etiquetant a @ajuntamentderipoll i utilitzant el hashtag #tardorfloridaripoll22. Cada participant va poder presentar un màxim de tres fotos, i del 5 a l’11 de desembre es va dur a terme la fase de votació: es van penjar totes les fotografies presentades al perfil de l’Ajuntament i van guanyar les dues que van obtenir més “M’agrada”.

Els premiats van ser, en primera posició, Marc Farrés (@dreamer1985), amb una foto que va obtenir 611 ‘M’agrada’, on hi apareix una fulla a punt de caure amb l’aqüeducte del canal d’Estamariu de fons. En segona posició va quedar la foto de Mònica Ortega (@mooray1313), amb 528 ‘M’agrada’, que és d’una posta de sol des de la zona del pont d’en Calatrava, amb el riu Ter i el parc de la Devesa en primer terme.

Els premis entregats, amb la voluntat de potenciar els establiments locals i el producte de proximitat, van ser un xec de valor de 100 € per bescanviar a un restaurant local  i una cistella de producte del Ripollès per la primera persona classificada i un xec de valor de 50 €  per bescanviar a un restaurant local  i una cistella de producte del Ripollès per la segona persona classificada.

L’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, i el regidor de Medi Ambient, Joaquim Colomer, van fer entrega dels xecs i els lots als premiats, en un acte a l’Ajuntament. Al concurs s’hi van presentar un total de 106 fotografies vàlides.

La primera edició del certamen es va organitzar l’any 2019, emmarcat en un concurs promocionat per Viles Florides que oferia premis a les  millors fotografies que mostressin imatges de tardor de cada municipi. Els següents anys, l’Ajuntament va decidir continuar duent-lo a terme per lliure i la participació de la ciutadania ha anat augmentant en quantitat i també en qualitat.