Des de Joventut de Ripoll es presenten ELS TALLERS, un nou format d’activitats del Galliner! Els dilluns i dimecres comencen dos tallers trimestrals (d’octubre a desembre) que es faran de 17.15 a 18.45 h.

Els dos primers tallers dels que es podrà gaudir seran els següents:

*Dilluns: Taller de DIBUIX amb Ubuntu!

INSCRIU-TE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9waw3i_Bs_whmoavhMMPEeREOJ72exaqINHxGziNa5nfYWw/viewform 

*Dimecres: Taller de Mindfulness, Relaxació, Emocions i molt més! (Pendent de confirmació)

Per a més informacions i dubtes, podeu fer un correu a joventut@ajripoll.cat o un Whatsapp al 630 78 57 04.

Exhibició i taller de boxa

El dimarts 18 d’octubre de 17:00 a 19:00 es durà a terme una activitat i exhibició de boxa amb el Club de Boxa de Manlleu, al parc de cal·listènia de la Devesa del Pla. Amb aquesta activitat es vol donar resposta a una demanda del jovent de Ripoll, i és que arran del sac de boxa que hi ha instal·lat al Galliner, la curiositat i demanda per a popularitzar aquest esport s’ha estès entre la població jove.

Des de Joventut, amb el suport i l’experiència d’en Douglas (l’Educador de Carrer), s’ha treballat de valent, per tal que la boxa sigui una eina i un recurs de gestió emocional per a joves. Després d’un temps amb el recurs instal·lat, la valoració és molt positiva, ja que ha esdevingut un punt de descàrrega i un primer contacte amb els joves per a poder aprofundir amb espectes emocionals, alhora que ha estat una via d’entrada i de vinculació amb el Casal de Joves el Galliner i tots els serveis que s’ofereixen des de Joventut i altres àrees de l’Ajuntament.