Al seu lloc, l’Ajuntament proposa un parc infantil d’inflables a les places del Monestir i de l’Ajuntament.

Davant la situació de la pandèmia de la Covid-19 a Ripoll i el Ripollès, l’Ajuntament ha decidit no organitzar el RIPIJOC en el format tradicional al pavelló d’esports. Per tant, l’activitat que estava prevista pels dies 27 i 28 de desembre queda suspesa per tal d’evitar la propagació de més contagis. Al seu lloc, s’organitza un Parc Infantil d’Inflables que es durà a terme a les places de l’Ajuntament i del Monestir els dies 3 i 4 de gener, de les 11 h del matí a les 14.30 h del migdia.

L’accés a aquesta zona d’inflables, destinada a infants fins als 14 anys, serà gratuït, i se seguirà en tot moment la normativa Covid-19. S’haurà de portar la mascareta quan no es pugui mantenir la distància interpersonal i fer ús del gel hidroalcohòlic.

Des del consistori es lamenta no haver pogut recuperar el RIPIJOC tradicional tal com estava previst enguany, però es vol posar per davant de tot la salut i la seguretat d’infants i famílies. L’oportunitat de realitzar l’activitat dels inflables a l’aire lliure garanteix un menor risc de contagi i és per això que s’ha optat per aquesta decisió.