El concert més emotiu serà el que oferiran els professors del curs d’Interpretació Musical de Ripoll en record a Joan Amils

Enguany la programació del 41è Festival Internacional de Música de Ripoll, s’ha vist reduïda a causa de la pandèmia de la Covid19 i davant la incertesa del que es podria oferir al llarg de l’estiu. Tanmateix la pèrdua de Joan Amils, alma mater del Festival i president de l’associació Amics de la Música,  ha deixat un buit que evidentment, i en un any tan estrany, també ha repercutit.

Per tant aquest any s’oferiran 4 concerts, al llarg del mes de juliol i agost. El primer se celebrarà el 18 de juliol a les 21.30 h al Monestir de Santa Maria de Ripoll i sens dubte serà el concert més emotiu de la programació. Els professors del curs d’Interpretació Musical, que enguany no s’ha celebrat a causa de la pandèmia però que hagués arribat a la 32a edició, rendiran un homenatge a Joan Amils. Amb aforament limitat, les entrades es poden adquirir prèviament al Museu  Etnogràfic de Ripoll.

L’endemà, el diumenge 19 a les 17 h,  i com a novetat, es podrà gaudir del concert de sardanes al passeig Ragull. Les cobles Jovenívola de Sabadell i Bellpuig posaran la música a aquesta vetllada gratuïta.

La següent cita serà el dia 8 d’agost a les 21.30 h al Monestir de Santa Maria de Ripoll amb l’actuació de la soprano Chantal Botanch, del tenor ripollès Jordi Galan i d’Anna Crexells al piano. En aquest cas les entrades també es podran adquirir prèviament al Museu Etnogràfic de Ripoll.

Posarà punt final a l’edició d’aquest any el concert gratuït de Jazz a la fresca, del dia 22 d’agost a les 22 h a la plaça Abat Oliba, a càrrec de  Ricard Gili & Oriol Romaní “ Hot Jazz Cats”.

En tots els casos se seguirà el protocol de mesures per a la prevenció de la covid19 i en tots els casos serà necessari i obligatori l’ús de la mascareta.

Podeu descarregar el programa complert