Des de l’estiu del 2011 i cada any successiu,  el Centre de Tecnificació Esportiva de Ripoll, treballa per consolidar-se  com un lloc referent de clubs i entitats esportives de Catalunya per a la realització d’estades de pretemporada, campus formatius i de perfeccionament i concentracions esportives. El municipi  disposa,  al Centre de Tecnificació Esportiva,  d’unes instal·lacions de qualitat i un entorn incomparable, així com un equip tècnic amb experiència, que dóna suport a l’organització dels esdeveniments.

Enguany,  a causa de la pandèmia de la Covid19,  fins a última hora no s’ha tingut la certesa de quins campus seguirien en peu o anul·larien la seva estada a la nostra vila. Però malgrat la normativa estricta a seguir i totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries, les instal·lacions del CTER han tingut el cartell de complet durant tot el mes de juliol.

Això ha suposat que més de 175 infants i joves de l’Esportiu DMS de Barcelona, el Club Voleibol Barcelona i el campus d’Hoquei Patins Pol Manrubia hagin fet ús d’aquestes instal·lacions. Al mateix temps, han tingut una repercussió econòmica positiva cap a la vila, allotjant-se en establiments ripollesos i participant de la vida social del municipi (molt més acotat aquest any per seguir les mesures de seguretat).

L’Ajuntament vol agrair a aquestes entitats la confiança per haver escollit un any més Ripoll, tot i les adversitats d’enguany. Seguint els protocols establerts i les mesures de seguretat, tots els campus han finalitzat amb èxit i amb satisfacció per part dels organitzadors i participants.

 

Galeria imatges