Aquestes obres no afecten l’ús de la piscina per part de la ciutadania

Les obres de renovació integral de la instal·lació d’aigua freda i calenta dels vestidors de la piscina i  l’ampliació dels lavabos dels vestidors s’iniciaran el dilluns 7 de setembre.  Uns treballs que, amb una inversió de 56,219,02  euros IVA inclòs, s’espera enllestir completament als voltants del 25 de setembre.

Aquestes obres no afectaran el funcionament dels vasos de la piscina  i per tant la instal·lació continuarà en funcionament. Sí que comportarà uns canvis temporals d’accés a la piscina i del funcionament dels vestidors. A partir els dilluns a la tarda l’accés a la instal·lació serà per la porta del solàrium, en el qual s’hi instal·laran dos mòduls equipats amb bancs, penjadors i taquilles per a ús de vestidors. En aquest vestidor alternatiu no es disposarà de dutxes,  per tant, aquest servei queda aturat mentre es realitzin les obres. Sí que es disposarà d’una dutxa per accedir a la piscina i per quan s’acabi l’activitat treure el clor. També  en el mateix espai del solàrium  s’hi ubicaran els WC  portàtils.

Aquesta inversió comportarà la substitució de les instal·lacions de distribució d’aigua calenta sanitària i aigua freda sanitària destinades a atendre la demanda de benestar tèrmic i higiene dels usuaris de la piscina coberta municipal de Ripoll que ha derivat en problemes d’ús i serveis relativament freqüents. Aprofitant aquesta gran obra també s’ha previst adaptar els lavabos de les instal·lacions a la normativa actual d’accessibilitat perquè en puguin fer ús persones amb mobilitat reduïda.