Per primera vegada la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Ripoll convoca un concurs de fotografia (#concursripollpercompartir) a través de l’Instagram de l’oficina de turisme (@turismeripoll) en el marc de la campanya “Ripoll per Compartir”.

Els participants hauran de penjar una fotografia en la qual estiguin compartint alguna activitat cultural, esportiva, de natura, de compres o festiva en la qual s’identifiqui clarament que ha estat realitzada a Ripoll.  També qualsevol a experiència gastronòmica  o una estada en un dels establiments turístics del municipi. Les activitats i experiències poden ser en família, parella, amics i/o amb la teva mascota.

Entre totes les persones que participin es triaran les fotografies més representatives a través d’un jurat format per membres de l’Associació de Fotografia de Ripoll i  del departament de Comunicació de l’Ajuntament, dos representants municipals i un representant de cada categoria proposada.

El premi serà un dinar per a dues persones i vals descomptes dels establiments que participen en la campanya Ripoll per Compartir.

Es podrà participar de l’1 al 31 d’agost i els guanyadors se’ls hi notificarà amb missatge privat a través de la mateixa xarxa social  la segona quinzena de setembre.

Per més informació consulta  les BASES DEL CONCURS