Properament arribarà la primera Cursa de la Dona de Ripoll, la qual s’està acabant d’organitzar. Per a poder publicitar-la i fer-ne difusió, es necessita una imatge potent, que engresqui a la població a participar-hi. És per això que l’Ajuntament ha cregut oportú crear un concurs per decidir-la, donant l’oportunitat a la ciutadania de presentar-hi els seus dissenys. D’entre totes les imatges que es presentin, un jurat format per personal del camp esportiu, del disseny gràfic, artístic, un/a representant de l’Oncolliga, una representant del Consell de Dones, un/a representant de l’organització i un/a representant municipal n’escollirà una de guanyadora. El premi per a qui hagi presentat el disseny vencedor serà de 250 €.

Qui hi pot participar?

Qualsevol persona que tingui 18 anys o més, veí o veïna de la comarca del Ripollès, presentant un únic disseny original.

Com ha de ser el disseny?

Es pot utilitzar qualsevol procediment i tècnica. S’ha d’enviar en formats JPEG i PDF. Ha d’incloure obligatòriament el text: ‘CURSA DE LA DONA RIPOLL 2021. Corre per guanyar al càncer’.

Termini de presentació de propostes

Del 14 de juny al 4 de juliol a les 23.59 h.

Les obres s’han de lliurar a través de correu electrònic a comunicacio@ajripoll.cat.