Ha estat amb una enlairada de globus amb desitjos per a infants de tot el món i la lectura del manifest de la jornada

Aquest dilluns, 20 de novembre, els nens i nenes de Ripoll s’han sumat un any més a la commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants. Una acció que s’impulsa a través dels membres del Consistori Infantil, que conviden a totes les classes de 6è de les quatre escoles de primària de la vila a fer una petita celebració a la plaça de l’Ajuntament.

Tots els alumnes han treballat unes cartolines on han escrit desitjos per als infants de tot el món i aquestes s’han mostrat durant l’acte, juntament amb una obra de l’artista Carme Solé i Vendrell. També han escrit en unes cintes de colors més desitjos, relacionats amb els drets que qualsevol infant ha de tenir per poder gaudir d’una vida digna, i les han penjat entre dos arbres de la plaça on es podran llegir durant uns dies.

L’acte ha començat amb la benvinguda per part de la batllessa Sílvia Orriols, i seguidament la batllessa i els regidors infantils han fet la lectura del manifest del 20N, dia dels Drets dels Infants. Seguidament, s’ha fet un compte enrere per l’enlairada de globus al cel, que vol simbolitzar els desitjos per als nens i nenes de tot el món. Cal destacar que els globus són de material biodegradable per no malmetre el medi ambient.

Per acabar l’acte, s’ha llegit un segon manifest, aquest cas el del 19N, Dia internacional per a la prevenció de l’Abús Sexual Infantil, que ha proporcionat l’Associació Reach.

Galeria de fotos de la commemoració: https://photos.app.goo.gl/pEpNxQfbe7eXijhT7