L’Ajuntament de Ripoll ha convocat per cinquè any consecutiu el concurs de fotografia a través d’Instagram “Ripoll, Tardor Florida”, amb l’objectiu de posar en valor els paisatges de tardor del municipi.

El termini de presentació de les fotos s’obre el 23 d’octubre i es tancarà el 30 de novembre. Cal penjar la foto al perfil d’Instagram propi, etiquetar (@ajuntamentderipoll) i utilitzar el hashtag #tardorfloridaripoll23. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies originals i inèdites. Cal tenir el perfil ‘públic’, ja que si no és obert, l’Ajuntament no podrà accedir a les fotografies penjades.

Del 4 al 10 de desembre es passarà a la fase de votació, que també serà a través de la plataforma Instagram, resultant guanyadora la fotografia que obtingui més “m’agrades”. Els premis, amb la voluntat de potenciar els establiments locals i el producte de proximitat, seran: un xec de valor de 100 € per bescanviar a un restaurant local  i una cistella de Producte del Ripollès per la primera persona classificada; i un xec de valor de 50 € per bescanviar a un restaurant local i una cistella de Producte del Ripollès per la segona persona classificada.

Podeu consultar les bases d’aquesta edició del concurs AQUÍ.

Aquest concurs va néixer emmarcat en una iniciativa promocionada per VILES FLORIDES, en la qual s’oferien premis a les millors fotografies que mostressin imatges de tardor de cada municipi. Enguany, tot i que ja no es tracta d’un concurs de Viles Florides, l’Ajuntament de Ripoll el projecta de nou aprofitant la bona acollida que ha tingut en les anteriors edicions.