• PLACES MÀXIMES PER SETMANA: 12 places, en cas de superar el nombre d’inscrits, tindrem en compte data inscripció i criteri de l’organització.
  • EDATS: de 7 a 18 anys.
  • LLOC D’ACTIVITAT: Zona esportiva municipal de Ripoll. (Pavelló municipal)
  • OBJECTIUS:
    – Donar l’oportunitat als nens i joves en situació de vulnerabilitat social i/o que tinguin alguna discapacitat a la comarca de la Cerdanya,
    Berguedà i Ripollès.
    – Cobrir la manca d’activitats esportives i d’oci dirigides al col·lectiu en risc d’exclusió social i persones amb una discapacitat.
    – Normalitzar la pràctica esportiva i les activitats d’oci, entre el col·lectiu de nens i joves amb risc d’exclusió social i persones amb discapacitat.

DATES: del 14 al 18 d’agost.

INSCRIPCIONS: data límit d’inscripció (omplir full preinscripció) i enviar-ho a irma@playandtrain.org abans del 20 de juliol.
El dia 21 de juliol es diran les llistes definitives al casal, via telefònica.
Als joves que hagin obtingut la plaça al casal, l’organització els enviarà el full d’inscripció amb el número de compte on han de realitzar pagament entre el dia 21 i 25 de juliol, i enviar justificant de pagament a irma@playandtrain.org.
En cas d’algun dubte, posar-se en contacte amb 679877482.

HORARIS: de 9 a 13 h. Excepte el dia de l’excursió a Molina que dependrà de l’horari de tren.
PUNT DE TROBADA I RECOLLIDA: les mares, pares i/o tutors es fan responsables de portar i recollir als joves en el punt de trobada als horaris acordats, 9:00h i 13:00h. Si el participant torna a casa sol haurà d’omplir una autorització degudament. L’organització pot modificar l’horari en cas que fos necessari per realitzar alguna de les activitats.

Punt de trobada i recollida: Zona esportiva municipal de Ripoll. (Pavelló municipal)

PREU: 15€ per persona + tren anada i tornada Ripoll-Molina-Ripoll.

ACTIVITATS PROGRAMADES:

  • Dinàmiques de jocs: realitzarem diferents activitats/jocs col·lectius que tenen com a objectiu treballar la integració entre els membres d’un mateix grup. Es poden treballar aspectes com la confiança, treball en equip, coneixença, etc.
  • Taller de Circ: en aquest taller els nens i les nenes tenen l’oportunitat de provar diferents disciplines circenses com ara els malabars, l’acrobàcia, la corda, com també treballar la creativitat, l’equilibri i la coordinació.
  • Excursió pels entorns: excursió senzilla, tant per la distància com pel desnivell a superar. L’objectiu és realitzar una activitat esportiva gaudint de l’entorn i en contacte amb la natura de la població on es realitzi el casal.
  • Piscina: realitzarem diferents activitats d’aigua, on podrem gaudir de totes les seves instal·lacions.
  • Rocòdrom: activitat per treballar la motricitat. És una instal·lació artificial per fer escalada esportiva sense corda.
  • Multi-esports: Programa d’activitats amb diversos jocs d’animació i esportius com ara jocs cooperatius, gimcana, bàsquet, pitxi, jocs d’aigua…
  • Orientació: Els nens i joves realitzen una cursa d’orientació utilitzant una mapa i una brúixola. Es separen els participants en petits grups i han de fer el recorregut marcat, trobant les diferents fites en el menor temps possible.
  • Circuit flora i fauna: excursió per conèixer la flora i la fauna que envolta l’àrea de La Molina. El trajecte d’aquesta sortida es realitzarà amb tren (a càrrec de les famílies) fins a La Molina poble.

Full de preinscripció (PDF)