L’Ajuntament de Ripoll millorarà, aquest mes de setembre, l’asfalt del carrer Progrés. Els treballs començaran la nit del 18 al 19 de setembre i acabaran cinc nits després, la del 22 al 23. Es realitzaran en horari nocturn per evitar al màxim l’afectació de trànsit en aquesta via, que és molt transitada. En concret, les obres les duran a terme de les 21 h del vespre a les 7 h del matí. Un cop acabat l’asfaltatge, es faran els treballs de pintura la nit del 22 al 23 de setembre i els dies 23 i 26.

L’actuació contempla una millora del paviment des de l’alçada de la Sala Eudald Graells fins a la del carrer dels Ferroviaris. A principis d’agost es va adjudicar l’obra a l’empresa Agustí i Masoliver per un import de 162.511,34 € (IVA inclòs).

Per altra banda, també es realitzaran millores al paviment d’altres vies. En concret, seran a l’avinguda del Comte Guifré (al davant de la plaça Catalunya); al vial que connecta el passeig Ragull amb el carrer Josep Maria Pellicer; i al carrer Esteve Bover, situat al polígon industrial Mas d’en Bosc. En aquests punts els treballs d’asfaltatge es faran els dies 26 i 27 de setembre en horari diürn i els treballs de pintura els dies 27 i 28. El contracte per aquests carrers es va adjudicar per un import de 40.000 € (IVA inclòs), també a l’empresa Agustí i Masoliver SA.

En ambdós casos es durà a terme una senyalització excepcional de la zona, ja que s’afectarà la mobilitat. Preguem que disculpin les molèsties que els treballs puguin ocasionar.