La iniciativa està organitzada per l’AFA del Joan Maragall i tindrà tres línies, iniciant-se aquest divendres 22 d’abril.

El projecte de mobilitat sostenible Bicibús arriba al Ripollès de la mà de l’AFA de l’Escola Joan Maragall de Ripoll, amb la coordinació de Canvis en Cadena i el suport de l’Ajuntament de Ripoll i l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura. Consisteix en anar en grup en bicicleta fins a l’escola i començarà aquest divendres 22 d’abril. Tindrà tres línies -barri de la carretera de Barcelona, barri de l’Estació i barri de la carretera d’Olot- i espera mobilitzar inicialment uns 25 infants i una desena d’adults voluntaris, els denominats motors. Tanmateix, s’espera que al llarg de les setmanes la xifra de participants augmenti progressivament.

– Com funciona? El Bicibús té línies, parades i horaris de pas per tal d’arribar junts i puntuals a l’escola.

– Quines línia hi ha? Caselles / Carretera de Barcelona (groga); Carretera d’Olot (lila); Barri de l’Estació (verda). La lila i la verda conflueixen a la Lira, parada que dona servei al Barri Vell i Sant Pere.

– Cal acompanyar els infants? No és obligatori. És recomanable que vagin acompanyats fins a 1r-2n. Igualment, interessa tenir persones adultes que facin de motors/voluntaris.

– Com apuntar-se? Per participar cal donar-se d’alta a l’app del Bicibús (https://app.bicibus.cat/) i indicar la parada on els infants esperaran el Bicibús.

Tota la informació: https://bicibus.cat/ripoll