Des de l’inici de la pandèmia causada pel coronavirus COVID19 l’Ajuntament de Ripoll ha rebut diferents donacions per part d’institucions, empreses i entitats de material de protecció, com mascaretes, guants, salva orelles, etc., que són imprescindibles per fer front al coronavirus i evitar nous contagis.

Les  donacions han estat de 4300 mascaretes, 1350 salva orelles, 800 guants, pantalles protectores, entre altres materials que s’han distribuït directament de les entitats i o empreses a residències, comerços, etc., de Ripoll.

Agrair al Consell Comarcal del Ripollès les 1700 mascaretes proporcionades, 700 per adults i 700 per a infants. Aquestes últimes a petició del Consistori Infantil. A les persones voluntàries del municipi que han confeccionat  800 mascaretes  amb material proporcionat per Robin Hat, i a totes les persones que s’han sumat a aquesta iniciativa solidària cercant materials pel seu compte; també a les clíniques odontològiques que les han esterilitzat.

Gràcies a la UIER i a totes les seves empreses associades que han fabricat pantalles protectores, i a totes les persones que han posat els seus mitjans i temps per fer-ne des de casa o des de les seves entitats. També agrair-los la coordinació de la distribució  dels salvaorelles de diferents mides, fabricats per la Fundació Eduard Soler, amb el motlle proporcionat per Saheco Spain, i que Nàcex Ripoll ha repartit, 1000 per adults i 100 per infants, gràcies a tots per fer-ho possible. Destacar també l’aportació de l’empresa  QUELAIA pels salvaorelles infantils de colors que ens han proporcionat.

Dues mil mascaretes han estat proporcionades per la  Direcció General de Protecció Civil procedents de la Direcció General de Protecció Civil del Ministeri de l’Interior i repartides a les persones que fan ús del  transport públic, i durant la realització dels mercats ambulants del dimecres i el dissabte.

L’Ajuntament també  agraeix les mostres de solidaritat dels establiments comercials, petites empreses  i entitats de Ripoll, que han donat material i  han ofert la seva col·laboració per fer front a l’emergència sanitàri

Descàrrega d’imatges https://photos.app.goo.gl/BcQMF9JCk7jNoAng6