Carregant Esdeveniments

Del 15 al 22 de setembre, a la vila es duran a terme diferents actes i accions emmarcades en aquesta celebració, de la mà del consistori i diferents persones, entitats, serveis, institucions i associacions.

El divendres 15 de setembre es farà la passejada per l’envelliment actiu, amb sortida a les 10.30 h des de la Pista Esteve Badia del Barri de Sant Pere per fer un circuit urbà. És oberta a tothom i hi participaran usuaris de la Fundació Guifré. S’acabarà amb una xocolatada a la plaça de la Lira.

El mateix divendres es durà a terme una activitat familiar a partir de les 18 h, anomenada “Encaixem les bones pràctiques per l’estalvi d’energia, aigua i residus a casa”. Es farà a la Lira i és optativa puntuable pel programa de bon comportament ambiental ‘Reduir, Reciclar, Reutilitzar’, per tant, s’ha de portar la targeta perquè pugui ser segellada. Cal apuntar-s’hi enviant un WhatsApp al 636 09 08 08, per correu electrònic a comunicacio@ajripoll.cat o presencialment a la Biblioteca Lambert Mata.

El dilluns 18 i el dimarts 19 de setembre, la Policia Local realitzarà uns tallers amb els centres educatius de primària de Ripoll per tal de parlar d’educació viària al carrer.

Dijous dia 21, a les 18.30 h a la Biblioteca Lambert Mata, es farà la xerrada informativa “Parlem de reciclatge” per part d’una tècnica del Consell Comarcal del Ripollès. També compta com a activitat optativa del programa de bon comportament ambiental. Cal apuntar-s’hi enviant un WhatsApp al 636 09 08 08, per correu electrònic a comunicacio@ajripoll.cat o presencialment a la Biblioteca Lambert Mata.

Tal com s’ha fet els dos darrers anys, en aquesta setmana també s’hi engloba la celebració de la Cursa de la Dona, un esdeveniment que ja arriba a la tercera edició i que es duu a terme el diumenge 17 a partir de dos quarts d’onze del matí. Una prova inclusiva i solidària amb els malalts de càncer i les seves famílies, a través d’Oncolliga.

Així mateix, es vol fer una menció al Bicibús que es porta a terme cada divendres a l’escola Joan Maragall, com a una bona pràctica per millorar la sostenibilitat i la mobilitat per desplaçar-se als centres educatius.

En general, es tracta d’una setmana per continuar conscienciant a la ciutadania que no tenim un planeta B i que, per tant, cal ser curosos amb la mobilitat sostenible i el reciclatge.

Cartell

Comparteix a les xarxes. Tria la plataforma!