Participa per vèncer al càncer!

La tercera Cursa de la Dona de Ripoll es durà a terme el diumenge 17 de setembre del 2023 a partir de les 10.30 h. Com les anteriors edicions, serà solidària amb les persones afectades pel càncer i les seves famílies. Es tracta d’una prova no competitiva, una cursa del tot inclusiva que es pot fer corrent, caminant, portant un cotxet, amb cadira de rodes… i apta per a totes les edats i condicions. En els dos primers anys s’ha arribat al voltant dels 600 participants i es vol que segueixi essent així!

Hi poden participar dones i homes, s’anima a tothom a prendre’n part per vèncer el càncer. El recorregut serà principalment urbà, amb una llargada de 5 quilòmetres (és el mateix que en les altres edicions). El preu de les inscripcions inclou una samarreta i un obsequi. A més, en obtenir un dorsal també s’entra en un sorteig de diversos lots de productes d’establiments locals. Hi ha l’opció d’inscriure’s sense participar en la cursa, simplement per col·laborar amb la causa.

Els fons que es recaptin amb aquesta segona Cursa de la Dona aniran destinats a la Fundació Oncolliga, que s’ha compromès a beneficiar amb els diners a malalts de càncer i les seves famílies al Ripollès.

A banda de la cursa, es duen a terme diverses activitats complementàries. Per una banda es fan dos entrenaments previs i, a més, durant l’any es van fent xerrades o tallers relacionats amb la temàtica.

3a CURSA DE LA DONA DE RIPOLL
17 de setembre del 2023

10.30 h – Sortida des de la plaça del Monestir

A l’acabament de la cursa, sorteig de diversos lots de productes entre tots els/les participants i sessió de ‘Zumba’ amb Patri Munuera

Inscripcions obertes a partir del 16 d’agost

Activitats

Entrenaments previs a la cursa

Dia i hora: 6 i 13 de setembre de 18.30 a 20 h
Sortida: plaça Ajuntament

Es pot fer el recorregut caminant o corrent i inclou una sessió d’estiraments (dia 6) o d’hipopressius (dia 13)

 

 

Plànol de la cursa