Corre per vèncer al càncer!

La segona Cursa de la Dona de Ripoll es disputarà el diumenge 25 de setembre del 2022 a partir de les 10.30 h, i serà solidària amb les persones afectades pel càncer. Es tracta d’una prova no competitiva, una cursa del tot inclusiva que es pot fer corrent, caminant, portant un cotxet, amb cadira de rodes… i apta per a totes les edats i condicions. En la primera edició es va arribar als 650 participants i es vol repetir aquesta gran fita!

Hi poden participar dones i homes, s’anima a tothom a prendre’n part per vèncer el càncer. El recorregut serà principalment urbà, amb una llargada de 5 quilòmetres. El preu de les inscripcions inclou una samarreta i un obsequi. A més, en obtenir un dorsal també s’entra en un sorteig de diversos lots de productes d’establiments locals. Hi ha l’opció d’inscriure’s sense participar en la cursa, simplement per col·laborar amb la causa.

Els fons que es recaptin amb aquesta segona Cursa de la Dona aniran destinats a la Fundació Oncolliga, que s’ha compromès a beneficiar amb els diners a malalts de càncer i les seves famílies al Ripollès.

A banda de la cursa, es duran a terme diverses activitats complementàries que s’aniran anunciant pròximament.

2a CURSA DE LA DONADE RIPOLL
25 de setembre del 2022

10.30 h – Sortida des de la plaça del Monestir

A l’acabament de la cursa, sorteig de diversos lots de productes entre tots els/les participants i sessió de ‘Zumba’ amb Patri Munuera

 

Activitats

Entrenaments previs a la cursa (grup córrer / grup caminar)
Dia i hora: 7- 14 – 21 de setembre a les 18.30 h
Sortida: plaça Ajuntament

 

 

Plànol de la cursa