Arriben noves sessions de Cinema Infantil en Català (CINC) a Ripoll. En aquesta ocasió, s’han programat sessions al Teatre Cinema Comtal els diumenges 20 i 27 d’octubre i 3 i 10 de novembre a les cinc de la tarda. El preu és de 4 € per a petits i grans, i de 2 € amb la presentació del Val de descompte escolar que es repartirà a través dels centres educatius de la vila als alumnes des d’I5 fins a 3r de Primària.

La primera pel·lícula que es projectarà serà Buffalo Kids, el diumenge 20 d’octubre a les 17 h. És la història de dos germans orfes que desembarquen a Nova York a finals del s. XIX i pugen a un tren pel salvatge oest.

El diumenge 27 d’octubre a les 17 h, es podrà veure Del revés 2, en la qual arriba l’adolescència i entren noves emocions al cap de la protagonista.

També tindrem Garfield: la pel·lícula, el diumenge 3 de novembre a les 17 h. És la història d’una aventura al món exterior d’aquest gat mundialment famós que odia els dilluns i li encanta la lasanya.

I per acabar, el 10 de novembre també a les 17 h, Gru 4. El meu dolent preferit. En Gru, la Lucy i les nenes —la Margo, l’Edith i l’Agnes— acullen un nou membre a la família: en Gru Jr., que sembla que ha vingut al món amb l’únic objectiu de fer la vida impossible al seu pare.

El Cinema Infantil en Català és una iniciativa de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes, per apropar l’oferta i el consum de cinema infantil en català. A Ripoll, sempre ha estat recolzat per l’Ajuntament, conjuntament amb el Circuit Urgellenc, empresa que programa el cinema comercial al Teatre Cinema Comtal.